Bretagne et Grand Ouest

Hvorfor det er nødvendigt, at vi og vore regeringer handler gennem FN for at opnå fred og sætte en stopper for mord på kvinder i den østlige del af Den Demokratiske Republik Congo.

Siden 1996 er mere end 5 millioner døde ! Over 200.000 kvinder er blevet voldtaget! (i gennemsnit 40 om dagen)

Hvordan kan sådan et blodbad blive overset i vores tid?

Og dog er det virkeligheden om de skjulte krige, som hærger i den østlige del af Den Demokratiske Republik Congo. (i Kivu, Ituri…)

For mere oplysning se følgende reportager:

  1. http://youtu.be/8OzXSlPcr90
  2. International Committee of the Red Cross
  3. le discours du docteur Mukwege lors de la remise du prestigieux Prix Olof Palme pour l’année 2008. Le Dr Denis Mukwege, est Médecin-Directeur de l’hôpital de Panzi au Sud-Kivu

Kvinderne i Kivu har lidt nok gennem disse voldshandlinger! De appellerer til hele verden, om at vi hjælper dem med at opnå en varig fred for hele befolkningen i den østlige del af DR Congo. De ønsker at kunne tage hjem og leve et værdigt liv med deres familier.

For at stoppe kvindedrab i den østlige del af DR Congo og kræve fred i de store søer land beder vi jer om at skrive under og foranstalte en underskriftsindsamling ved at benytte følgende link:

På dansk : http://lapetition.be/en-ligne/petition-11079.html

Le collectif rennais de soutien à l’Appel des Femmes du Kivu pour la Paix : Angola Congo Bretagne :ACB, Mouvement de la Paix, Déclic Femmes, Maison internationale de Rennes, Breizh Africa, Midaf, Amnesty International, UAIR…. Et des personnes à titre individuel.

Contacts: paix bretagne à gmail com ou ACB ml kingansi à free fr et kikakasindi à yahoo fr.